Touring Glass neemt duurzaamheid zeer serieus

De sites van Touring Glass zullen binnenkort allen de plaquette van Duurzaam Repareren aan de gevel hebben. Vrijwel vanaf de start van het label in België is Touring bij de VZW betrokken, met een zetel in het College van Deskundigen. Zo bouwde zij samen met verzekeraars en leasemaatschappijen aan een label dat inmiddels in België… Lees meer »

Groep Valckenier duurzaam gecertificeerd!

Aalst, 17 februari 2017,   Alle vestigingen dealer Groep Valckenier duurzaam gecertificeerd!   Groep Valckenier heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Maart 2016 was Valco, het carrosseriebedrijf van de groep, één van de eerste gecertificeerde bedrijven in België. Dit geldt nu voor alle bedrijven binnen de groep.   Kernwaarden voor Groep Valckenier zijn knowhow… Lees meer »

Touring biedt duurzame pechverhelping

Touring pechverhelping is onlangs getoetst door Duurzaam Repareren VZW en akkoord bevonden aan de strenge eisen. Onlang s mocht Kris de Wever, directeur Operations bij Touring, het certificaat in ontvangst nemen. Touring isniet alleen actief op vlak van mobiliteit maar  denkt ook aan de gezondheid van automobilisten en het bevorderen van duurzame mobiliteit. In dit… Lees meer »

VAB Pechverhelping Duurzaam

Zwijndrecht, 10 mei 2016, VAB biedt pechhulp aantoonbaar duurzaam Onlangs mocht VAB het attest Duurzaam Repareren in ontvangst nemen. De VAB pechverhelpingsdiensten werden getoetst op de strenge eisen en akkoord bevonden. Hiermee is VAB eerste pechverhelper op de Belgische markt dit het label ‘Duurzaam repareren’ kan voeren. Een van de belangrijkste doelstellingen van VAB is… Lees meer »

Generali Belgium neemt actieve rol

  Generali Belgium neemt actieve rol op in Duurzaam Repareren Brussel, maart 2016 – Generali Belgium heeft zich aangesloten bij het collectief van duurzame opdrachtgevers en verzekeraars binnen het onderdeel Auto van de non-profit organisatie Duurzaam Repareren. Op die manier wil de verzekeringsmaatschappij actief bijdragen aan duurzaamheid in het carrosserieherstel van haar leveranciers en geeft… Lees meer »

Carrosserie Lecluyse krijgt duurzaamheids-label

Carrosserie Lecluyse krijgt het duurzaamheids-label uitgereikt  Kristof Lecluyse mocht onlangs het certificaat in ontvangst nemen van Kathy Batsleer van Duurzaam Repareren. Een label van verzekeraars, leasemaatschappijen en de consumenten-organisaties. In 1999 ging Carrosserie Lecluyse van start als eenmanszaak en groeide ondertussen uit tot een gerenommeerd carrosseriebedrijf, waar een professioneel team steeds garant staat voor het… Lees meer »

Dent & Car Repair Sint Gillis Waas spaart het milieu

Dent & Car Repair Sint Gillis Waas spaart het milieu en uw portemonnee Kathy Batsleer mocht onlangs het certificaat Duurzaam Repareren overhandigen aan Robert De Cock van Dent & Car Repair. Het bedrijf toont aan dat duurzaamheid en kostverlaging hand in hand gaan. Smart Repair staat voor Small Area Repair Technics. Het zijn kwalitatieve en… Lees meer »

Body Repair Willebroek blijft trendsetter

Carrosseriehersteller Body Repair Willebroek blijft trendsetter ook op gebied van duurzaamheid Onlangs mocht Body Repair Willebroek, lid Schadenet België, het certificaat Duurzaam Repareren in ontvangst nemen. Het vervolgt hiermee de ingezette weg, om voorop te lopen in de kwaliteitsontwikkeling van carrosserieherstellers. Het bedrijf blijft een regelrechte trendsetter in het milieuvriendelijk gebruik van o.m. watergedragen lakken… Lees meer »

3M erkend voor BELUX

Diegem, 16 maart 2015,  3M ontvangt erkenning Duurzaam Repareren In 1975 was 3M (Minnesota Mining and Manufacturing) één van de eerste grote bedrijven die actief met milieu-onderwerpen aan de slag ging. Net als bij hun drive voor innovatie, spelen de medewerkers een grote rol in het toonaangevende strategische programma: Pollution Prevention and Pays. 3M is… Lees meer »

KBC reikt eerste label uit aan Carglass

Leuven, 09/02/2015 – Carglass® heeft maandag als eerste autoglashersteller in België het label Duurzaam Repareren in ontvangst mogen nemen. Dit gerenommeerde label is ontwikkeld door klanten en leveranciers van autobedrijven zoals verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners en beloont de inzet van bedrijven om maatschappelijk verantwoord en duurzaam te ondernemen. Tijdens de ceremonie, die plaatsvond in de… Lees meer »