Aanmelden

Coalitie van Koplopers!

Wilt u zich aanmelden voor de certificering, als partner of als leverancier? Neem dan direct contact met ons op en sluit u aan bij de coalitie van koplopers.

Duurzaamheid is onvermijdelijk. De vraag is: sluit u nu aan, nu het nog een competitief voordeel biedt? Of sluit u straks aan met de rest van de markt?

Wanneer u als autobedrijf gecertificeerd wilt worden dan starten wij met een nulmeting. Bij een positieve uitslag wordt u niet alleen gecertificeerd, maar zijn ook de verbeterpunten helder. U betaalt alleen contributie wanneer u gecertificeerd wordt.

Voor de erkenning van leveranciers, gaan wij een maat gesneden samenwerking aan. Deze is immers afhankelijk van de soort leverancier, grossier, producent of distributeur u bent.

Het betekent echter altijd dat wij elkaars doelstellingen kunnen versterken.

Meer Duurzaamheid door meer business

De VZW heeft voor de administratieve verwerking van haar certificering een online platform ontwikkeld, dat het voor ondernemers nog makkelijker maakt om op het label in te stappen of het eigen dossier in te zien.

Nog niet aangesloten bij Duurzaam Repareren?

Dan kan u eenvoudig in de app een account aanmaken. Ga naar: https://nulmeting.duurzaamrepareren.be/ en klik op ‘Registreren’. Vul uw bedrijfsgegevens in en klik wederom op registreren. U kunt nu geheel vrijblijvend de ‘nulmeting’ gaan invullen. Met het invullen van de nulmeting heeft u al snel beeld in welke mate u aan de gestelde eisen voldoet.

Handleiding!