Ga jij voor een duurzaam bedrijf?

Bij Duurzaam Repareren hebben we een uitgebreid netwerk van duurzame bedrijven die zich richten op het behalen van positieve impact. Als u waarde hecht aan duurzaamheid, milieubescherming en maatschappelijk verantwoord ondernemen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor een duurzaam en MVO bedrijf?

Duurzame en MVO bedrijven gaan verder dan alleen winst maken. Ze hebben een bredere visie en erkennen hun rol en verantwoordelijkheid ten opzichte van de samenleving en het milieu. Deze bedrijven streven naar een evenwicht tussen economische groei, sociale rechtvaardigheid en ecologische duurzaamheid. Door samen te werken met een duurzaam en MVO bedrijf, draagt u bij aan een betere wereld en laat u zien dat u geeft om duurzaamheid en maatschappelijk welzijn.

Bij Duurzaam Repareren hebben we een streng selectieproces om ervoor te zorgen dat de bedrijven in ons netwerk voldoen aan de hoogste duurzaamheids- en MVO-normen. We evalueren hun beleid, praktijken en impact op het gebied van milieubescherming, sociale betrokkenheid, arbeidsomstandigheden en ethisch zakendoen. Bedrijven die zich onderscheiden als duurzaam en MVO ontvangen het Duurzaam Repareren keurmerk, waarmee ze hun inzet en betrokkenheid kunnen aantonen.