MVO keurmerk

GroenGedaan! is het MVO keurmerk voor duurzame bedrijven.

Bent u geïnteresseerd in het bevorderen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en het ondersteunen van ecologische bedrijven? 

Bij Duurzaam Repareren begrijpen we dat het kiezen voor MVO-gecertificeerde en ecologische bedrijven een belangrijke stap is in het bevorderen van duurzaamheid en positieve impact. Hier bieden we informatie, inzicht en de voordelen van samenwerken met ecologische bedrijven.

Waarom kiezen voor ecologische bedrijven?

Het behalen van ons certificaat en samenwerken met ecologische bedrijven heeft tal van voordelen. Allereerst toont een MVO-keurmerk aan dat een bedrijf zich inzet voor sociale en milieugerelateerde kwesties. Het dient als een bewijs van de inspanningen van een organisatie om duurzaamheid, ethiek en verantwoordelijkheid te integreren in haar bedrijfspraktijken. Het werken met ecologische bedrijven biedt ook de mogelijkheid om duurzame oplossingen te implementeren, wat resulteert in positieve milieu-impact en verbeterde bedrijfsprestaties.

Bij Duurzaam Repareren bieden we een overzicht van bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Elk MVO-keurmerk wordt zorgvuldig beoordeeld op basis van de vastgestelde criteria met betrekking tot sociale betrokkenheid, milieu-impact, ethiek en transparantie. We streven ernaar om bedrijven te presenteren die MVO-gericht zijn en die aantoonbare inspanningen leveren om de wereld om ons heen te verbeteren.




  Wat zijn de voordelen voor uw bedrijf?

  • Milieuvriendelijk werken draagt bij aan een duurzaam milieu.
  • Door maatschappelijk verantwoord te werken, draagt uw bedrijf bij aan een betere samenleving.
  • Duurzaam werken resulteert in kostenbesparingen voor uw bedrijf.
  • Het implementeren van duurzame praktijken vergroot de winstmarge van uw bedrijf.
  • Duurzaam werken zorgt ervoor dat uw bedrijf toekomstbestendig is.
  • Het bevorderen van duurzaamheid verbetert het imago van uw bedrijf.
  • Duurzaam werken vergroot uw kansen bij het verkrijgen van tenders en aanbestedingen.

  Hoe vindt u een MVO-keurmerk?

  Op onze website kunt u eenvoudig zoeken naar MVO bedrijven die aansluiten bij uw waarden en behoeften.

  Door te kiezen voor een MVO-keurmerk en samen te werken met ecologische bedrijven, kunt u een positieve impact hebben op de maatschappij en het milieu. Bij Duurzaam Repareren geloven we dat het bevorderen van MVO en het ondersteunen van ecologische bedrijven essentieel zijn voor een duurzame toekomst. We nodigen u uit om de mogelijkheden te verkennen en samen te werken met bedrijven die dezelfde waarden delen.

  Kies voor duurzaamheid en certificeer uw bedrijf vandaag nog!