Summer BBQ 2021 Belgium

Summer BBQ 2021 Belgium, een event die u niet wilt missen!

 

Duurzaam Repareren VZW nodigt u van harte uit voor de eerste Summer BBQ Belgium. Eindelijk kunnen we elkaar weer treffen! Verzekeraars, leasemaatschappijen, fleetowners, autoruit herstellers, carrossiers, verdelers, overheid, kortom iedereen is aanwezig. Na de corona is het weer de hoogste tijd om collega’s, opdrachtgevers, opdrachtnemers en zelfs concurrenten te spreken en samen een drankje te drinken en een hapje te eten.

Uiteraard nemen wij alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen, maar: HET MAG WEER. Zeker nu de economie weer opgang gaat komen, is het essentieel het netwerk weer te revitaliseren.

Het event heeft een informele setting met een luchtig programma. Hierop is ook de locatie geselecteerd. Het event vindt plaats bij Strandwerpen, de beachclub aan de linkeroever van de Schelde. We starten om 16.00 uur met het programma en sluiten het event af met een heerlijke BBQ die om 18.00 uur start.

Maar….. vol is vol. Het aantal deelnemers is beperkt, om de netwerk mogelijkheden optimaal te laten verlopen. Bovendien leggen de coronamaatregelen ook zo hun beperkingen op. Dus aarzel niet en geef u op voor de Summer BBQ 2021 Belgium. Uiteraard bent u onze gast en is deelname geheel gratis.

 

  • Summer BBQ 2021 Belgium
  • 16 september 2021
  • Aanvang 16.00 uur
  • Strantwerpen Beach Club, Jachthavenweg 1, Antwerpen (linker oever)

 

Programma:

15.30 uur     Ontvangst met een feestelijk glaasje

16.30 uur    Opening Harry Filon en Christophe Vanderput

17.00 uur    Amuse / voorgerecht lopend geserveerd

17.30 uur    Start quiz

19.00 uur   Winnaar en start BBQ en netwerken

21.00 uur   Afsluiting

21.10 uur    Koffie serveren

21.30 uur   Sluiting