Duurzaam onderhoud

GroenGedaan! is het keurmerk voor bedrijven die duurzaam onderhoud plegen.

Bij Duurzaam Repareren begrijpen we dat duurzaam onderhouden een essentieel aspect is van het bevorderen van duurzaamheid en het minimaliseren van milieueffecten. We bieden een platform waar u bedrijven kunt vinden die zich inzetten voor duurzame onderhouden en die het Duurzaam Repareren-keurmerk dragen. Samen werken we aan het behoud van waardevolle hulpbronnen en het bevorderen van een duurzame levensstijl.

Waarom kiezen voor duurzaam onderhoud?

Duurzaam onderhoud richt zich op het effectief beheren en behouden van gebouwen en infrastructuur met minimale impact op het milieu. Het omvat het gebruik van duurzame materialen, energie-efficiëntie, afvalvermindering en de implementatie van milieuvriendelijke onderhoudspraktijken. Door te kiezen voor duurzaam onderhoud, kunt u de levensduur van uw eigendommen verlengen, kostenefficiëntie bereiken en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk minimaliseren.

Het Duurzaam Repareren keurmerk voor duurzame onderhoud

Duurzaam Repareren is een keurmerk dat wordt toegekend aan bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid in hun onderhoudsdiensten. Wij beoordelen in welke mate uw onderneming voldoet aan de eisen op gebied van Environment, Social & Governance (ESG). Op de punten waar dit nog niet op orde is, gaan wij u ondersteunen dit op te lossen.
  Wat zijn de voordelen voor uw bedrijf?

  • Milieuvriendelijk werken draagt bij aan een duurzaam milieu.
  • Door maatschappelijk verantwoord te werken, draagt uw bedrijf bij aan een betere samenleving.
  • Duurzaam werken resulteert in kostenbesparingen voor uw bedrijf.
  • Het implementeren van duurzame praktijken vergroot de winstmarge van uw bedrijf.
  • Duurzaam werken zorgt ervoor dat uw bedrijf toekomstbestendig is.
  • Het bevorderen van duurzaamheid verbetert het imago van uw bedrijf.
  • Duurzaam werken vergroot uw kansen bij het verkrijgen van tenders en aanbestedingen.

  Hoe vindt u bedrijven voor duurzaam onderhoud?

  Op onze website kunt u eenvoudig zoeken naar bedrijven die gespecialiseerd zijn in duurzaam onderhoud en het dragen van het Duurzaam Repareren-keurmerk. U kunt filteren op locatie om de juiste onderhoudsdiensten te vinden die aan uw behoeften voldoen.

  Kies voor duurzaam onderhoud en draag bij aan een duurzamere toekomst. Bij Duurzaam Repareren streven we ernaar om duurzaam onderhoud toegankelijk te maken en bedrijven te belonen die zich inzetten voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

  Kies voor duurzaamheid en laat uw bedrijf vandaag nog certificeren met het Duurzaam Repareren keurmerk!