Duurzaamheidsprogramma

Wil jij meedoen aan een duurzaamheidsprogramma voor bedrijven?

Bij Duurzaam Repareren geloven we in de kracht van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Onze programma’s zijn ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen die streven naar een milieuvriendelijke en duurzame bedrijfsvoering. Met onze Duurzaamheidsprogramma’s en MVO programma’s kunnen bedrijven zich certificeren en het keurmerk van Duurzaam Repareren verdienen.

Duurzaamheidsprogramma

Ons Duurzaamheidsprogramma is speciaal ontworpen om bedrijven te begeleiden bij hun inspanningen om milieuvriendelijk en duurzaam te werken. Het programma biedt een holistische aanpak, waarbij verschillende aspecten van duurzaamheid worden behandeld. Van het verminderen van de ecologische voetafdruk en energiebesparing tot het bevorderen van recycling en het gebruik van duurzame materialen, ons Duurzaamheidsprogramma helpt bedrijven om groene praktijken te implementeren en hun duurzaamheidsdoelen te bereiken.

MVO programma

Ons MVO programma richt zich op maatschappelijk verantwoord ondernemen en sociale betrokkenheid. We moedigen bedrijven aan om verder te gaan dan alleen milieuvriendelijkheid en zich ook in te zetten voor het welzijn van hun werknemers, klanten en gemeenschappen. Het programma omvat ethisch zakendoen, arbeidsomstandigheden, diversiteit en inclusie, betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en meer. Door deel te nemen aan ons MVO programma, kunnen bedrijven laten zien dat ze een positieve impact hebben en bijdragen aan een duurzame en rechtvaardige samenleving.
  Wat zijn de voordelen voor uw bedrijf?

  • Milieuvriendelijk werken draagt bij aan een duurzaam milieu.
  • Door maatschappelijk verantwoord te werken, draagt uw bedrijf bij aan een betere samenleving.
  • Duurzaam werken resulteert in kostenbesparingen voor uw bedrijf.
  • Het implementeren van duurzame praktijken vergroot de winstmarge van uw bedrijf.
  • Duurzaam werken zorgt ervoor dat uw bedrijf toekomstbestendig is.
  • Het bevorderen van duurzaamheid verbetert het imago van uw bedrijf.
  • Duurzaam werken vergroot uw kansen bij het verkrijgen van tenders en aanbestedingen.

  Certificering en het keurmerk van Duurzaam Repareren

  Onze programma’s leiden tot certificering en het verlenen van het prestigieuze keurmerk van Duurzaam Repareren. Wij beoordelen in welke mate uw onderneming voldoet aan de eisen op gebied van Environment, Social & Governance (ESG). Op de punten waar dit nog niet op orde is, gaan wij u ondersteunen dit op te lossen.

  Word een pionier in duurzaamheid en MVO!