Duurzame verzekeringsmaatschappij

Welke duurzame verzekeringsmaatschappij(en) zijn er bij ons aangesloten?

Op deze pagina stellen we graag onze duurzame verzekeringsmaatschappijen voor, die allemaal zijn aangesloten bij het keurmerk van Duurzaam Repareren. We hebben nauw samengewerkt met deze verzekeringsmaatschappijen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze strenge duurzaamheidscriteria en zich inzetten voor een groenere toekomst.

Duurzame verzekeringsmaatschappij

Een duurzame verzekeringsmaatschappij is erop gericht om duurzame en verantwoorde verzekeringsproducten en -diensten aan te bieden. Ze streven ernaar om een positieve impact te hebben op het milieu en de samenleving door duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid centraal te stellen. Een duurzame verzekeringsmaatschappij integreert duurzaamheidsprincipes in hun bedrijfsvoering en investeringsbeslissingen, en moedigt klanten aan om bewuste en duurzame keuzes te maken.

Het Keurmerk van Duurzaam Repareren

Het keurmerk van Duurzaam Repareren is een erkenning voor verzekeringsmaatschappijen die voldoen aan de strenge duurzaamheidscriteria van Duurzaam Repareren. Wij beoordelen in welke mate uw onderneming voldoet aan de eisen op gebied van Environment, Social & Governance (ESG). Op de punten waar dit nog niet op orde is, gaan wij u ondersteunen dit op te lossen.

Ontdek onze duurzame verzekeringen

Op onze website vindt u een overzicht van al onze duurzame verzekeringsmaatschappijen die zijn aangesloten bij het keurmerk van Duurzaam Repareren. Kies voor duurzame verzekeringen en draag bij aan een groenere toekomst. Ontdek onze partners in duurzaamheid en verzeker uw bezittingen bij onze gecertificeerde verzekeringsmaatschappijen.

Duurzame Schadelastbeheersing

Verzekeraars zijn een belangrijke professionele opdrachtgever bij schadeherstel en glasherstel. De verzekeraar is de feitelijke opdrachtgever en de (betalende) klant. Als belangrijke opdrachtgever zijn verzekeraars instaat de duurzaamheid bij schadeherstel te bevorderen. Het is essentieel dat de ‘marktvraag’ naar duurzaam schadeherstel groeit.

Wilt u als verzekeraar dat schades professioneel, veilig en kostenefficiënt hersteld worden. Maar ook dat dit op een verantwoorde wijze gebeurt. Met oog voor het milieu en de samenleving. Maak dan gebruik van schadeherstelbedrijven met het certificaat Duurzaam Repareren! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Maar duurzaamheid is niet alleen van belang vanwege de maatschappelijke verantwoordelijkheid. Grondstoffen zijn niet onuitputtelijk. Hier bewust mee omgaan wordt essentieel. We staan voor een ontgroening en vergrijzing. Duurzaam inzetbaar personeel wordt essentieel. Afvalstromen worden steeds kostbaarder. Product hergebruik en recycling worden toenemend belangrijke issues.

Dit maakt dat Duurzaamheid Core Business is. Ook voor u. Want naast de maatschappelijke wenselijkheid is het een feit dat:

Wie nu niet in duurzaamheid investeert, straks niet meer voor marktconforme prijzen kan aanbieden.

Wilt u op de langere termijn de schadelast daadwerkelijk beheersen, dan is Duurzaam Repareren een must.

Allianz – AXA – Baloise – Belfius – Ethias – KBC-Verzekeringen – NN-Belgium – TVM