Nieuws3M erkend voor BELUX

Diegem, 16 maart 2015, Foto 3M Photo 3M

3M ontvangt erkenning Duurzaam Repareren

In 1975 was 3M (Minnesota Mining and Manufacturing) één van de eerste grote bedrijven die actief met milieu-onderwerpen aan de slag ging. Net als bij hun drive voor innovatie, spelen de medewerkers een grote rol in het toonaangevende strategische programma: Pollution Prevention and Pays.

3M is een internationaal technologiebedrijf met meer dan 50.000 producten dat al meer dan 100 jaar nieuwe producten introduceert en perfectioneert, uitvindingen doet en producten ontwikkelt. Hierbij speelt duurzaamheid een zeer belangrijke rol, ook met producten voor de automotive.

Het automotive-team van 3M België en Luxemburg was daarom fier de erkenning van Duurzaam Repareren in ontvangst te mogen nemen. Michael Vancoillie, Regional Sales & Marketing Manager BeNeLux:”Wij zijn blij dat het label Duurzaam Repareren nu ook in België van start is gegaan. Wij hebben grote aandacht om producten te ontwikkelen die niet onnodig schadelijk zijn voor het milieu en de monteurs. Hiernaast hebben wij ook een groot assortiment van producten die de gezondheid van de monteurs beschermen. Bij bedrijven die het label Duurzaam Repareren dragen wordt er beter op toegezien dat deze beschermingsmiddelen ook gebruikt worden”.