NieuwsBASF ontvangt erkenning

BASF ontvangt eerste product-erkenning Duurzaamheidskeurmerk 

 

Filip Rousseau en Philippe De Poortere van BASF Benelux  mocht in Bornem als eerste lakleverancier het Belgisch attest in ontvangst nemen.

Of beter gezegd, twee attesten. Want zowel RM als Glasurit zijn door zijn door Duurzaam Repareren erkend. Deze erkenning is op zich niet nieuw voor BASF. Want voor de Nederlandse markt had men de erkenning in 2012 reeds verworven.

“We hebben eind vorig jaar een start gemaakt met het label Duurzaam Repareren in België en Luxemburg. Dit jaar zal het uitgerold gaan worden. België heeft een eigen College van Deskundigen en een nationaal lastenboek. Vandaar dat ook op nationaal niveau erkenningen worden verstrekt aan producenten die producten leveren die aan de duurzaamheidseisen voldoen”: aldus Harry Filon van Duurzaam Repareren.

Filip Rousseau: ”Het label Duurzaam Repareren is in Nederland de norm op gebied van duurzaamheid. Geaccepteerd door de autobranche en door haar klanten, zoals fleetowners, leasemaatschappijen, verzekeraars en de consument. Wij verwachten dat dit ook in België een succes zal worden, omdat duurzaamheid een evident onderwerp is. BASF vindt het belangrijk haar bijdrage aan duurzaamheid en een beter leefmilieu te leveren. We zijn dan ook blij de attesten in ontvangst te mogen nemen.

 

basf1