NieuwsGroep Valckenier duurzaam gecertificeerd!

Aalst, 17 februari 2017,

 

Alle vestigingen dealer Groep Valckenier duurzaam gecertificeerd!

 

Groep Valckenier heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Maart 2016 was Valco, het carrosseriebedrijf van de groep, één van de eerste gecertificeerde bedrijven in België. Dit geldt nu voor alle bedrijven binnen de groep.

 

Kernwaarden voor Groep Valckenier zijn knowhow en passie voor de automobiel. Bovendien leeft in de groep nog steeds de spirit van een familiebedrijf, waarborg voor een uitstekende en persoonlijke service. Maar ook betrokkenheid bij de samenleving.

“De Valckenier Groep stelt de klant centraal en als je dat doet dan stel je ook de samenleving centraal: aldus Koen Valckenier. We willen graag een duurzame relatie aangaan met onze klanten en opdrachtgevers en dat kan alleen wanneer wij ook duurzaam werken. We hebben een start gemaakt met ons carrosseriebedrijf, maar nu hebben we aangetoond dat al onze bedrijven duurzaam zijn, in Aalst, Londerzeel, Ninnove, Asse-Kobbegem en Zaventem”.

Volgens Duurzaam Repareren is Valckenier de eerste automotive groep die in zijn geheel, dus met alle vestigingen, gecertificeerd is. Valckenier zet hiermee de trend, want opdrachtgevers zoals leasemaatschappijen hechten steeds meer waarde aan het duurzaam werken door de bedrijven waarmee zij samenwerken, aldus de VZW.

Bij het label Duurzaam Repareren zijn de verzekeraars vertegenwoordigd door KBC-verzekeringen, Ethias, Generali en Baloise en hebben de leasemaatschappijen Athlon, Alphabet, Arval, ALD-Automotive en KBC-lease eveneens zitting in het College. De consument wordt vertegenwoordigd door VAB en Touring, de overheid door de OVAM. “Duurzaam Repareren is een label van de klanten van het autobedrijf en de carrosseriehersteller: aldus Kathy Batsleer, Sales verantwoordelijke van de organisatie.