NieuwsCarrosserie Lecluyse krijgt duurzaamheids-label

Carrosserie Lecluyse krijgt het duurzaamheids-label uitgereikt 

Kristof Lecluyse mocht onlangs het certificaat in ontvangst nemen van Kathy Batsleer van Duurzaam Repareren. Een label van verzekeraars, leasemaatschappijen en de consumenten-organisaties.

In 1999 ging Carrosserie Lecluyse van start als eenmanszaak en groeide ondertussen uit tot een gerenommeerd carrosseriebedrijf, waar een professioneel team steeds garant staat voor het afleveren van hoogwaardig kwaliteitswerk en bovendien een zeer vlotte service garandeert. De samenwerking met het Five Star van Axalta zorgde voor de introductie en implementatie van de allernieuwste technieken.

“Door het gebruik van de watergedragen Cromax verfproducten genieten onze klanten een levenslange garantie op het lakwerk, ook dit is duurzaam”: aldus Kristof Lecluyse. “Het label Duurzaam Repareren toont aan dat kwaliteit, milieu en een duurzame samenleving hand in hand gaan in ons bedrijf”.foto lecluyse

Bij het label Duurzaam Repareren worden de verzekeraars vertegenwoordigd door KBC-verzekeringen, Ethias, Generali en Baloise en hebben de leasemaatschappijen Athlon, Alphabet, ALD-Automotive en KBC-lease eveneens zitting in het College. De consument wordt vertegenwoordigd door VAB en Touring. “Duurzaam Repareren is een label van en voor de klanten van het autobedrijf en de carrosseriehersteller: aldus Kathy Batsleer, commercieel vertegenwoordiger van de organisatie. Dat is voor bedrijven van groot belang, want uiteindelijk draait het allemaal om de klant. Bedrijven als Lecluyse zijn voorbeeldbedrijven die begrijpen dat de klant belangrijk is en dat de klant duurzaamheid steeds belangrijker vindt”.