NieuwsDent & Car Repair Sint Gillis Waas spaart het milieu

Dent & Car Repair Sint Gillis Waas spaart het milieu en uw portemonnee

Kathy Batsleer mocht onlangs het certificaat Duurzaam Repareren overhandigen aan Robert De Cock van Dent & Car Repair. Het bedrijf toont aan dat duurzaamheid en kostverlaging hand in hand gaan.

Smart Repair staat voor Small Area Repair Technics. Het zijn kwalitatieve en innovatieve technieken waarmee kleinere schade sneller en voordeliger wordt hersteld dan bij een klassieke herstelling. DCR is specialist in Smart Repair en gebruikt deze technieken voor alle herstellingen. De ateliers zijn hiervoor speciaal ontworpen en voorzien van de nieuwste apparatuur. Ook onze herstellers zijn specifiek opgeleid om deze technieken nauwgezet uit te voeren.

“Onze reparatiemethodes leiden tot lager energieverbruik, minder verf en materiaal gebruik, snellere doorlooptijden enzovoort. Daarmee besparen wij het milieu aanzienlijk, maar wordt ook de kost gereduceerd”: aldus De Cock van DCR.foto dentrepair

Bij het label Duurzaam Repareren zijn de verzekeraars vertegenwoordigd door KBC-verzekeringen, Ethias, Generali en Baloise en hebben de leasemaatschappijen Athlon, Alphabet, ALD-Automotive en KBC-leaseeveneens zitting in het College. De consument wordt vertegenwoordigd door VAB en Touring. De overheid wordt vertegenwoordigd door de OVAM. “Duurzaam Repareren is een label van de klanten van het autobedrijf en de carrosseriehersteller: aldus Kathy Batsleer, Sales verantwoordelijke van de organisatie. Bedrijven zoals DCR kunnen ons helpen meer inzicht te krijgen hoe moderne werkmethodes kunnen bijdragen aan het terugbrengen van de impact op het milieu en de samenleving.