Smart Car Repair met alle drie vestigingen duurzaam!

Onlangs mocht Jo Arnouts de certificaten in ontvangst nemen van Duurzaam Repareren VZW. Vanaf nu zijn de vestigingen in Mechelen, Wilrijk en Zaventem door de VZW erkend voor hun duurzame bedrijfsvoering

Jo Arnouts, gedelegeerd bestuurder, was pionier in België toen hij in 1999 de smart repair technieken introduceerde. Met smart repair wordt tot 40% op de herstelkosten bespaard. Maar uiteraard is het veel beter voor het milieu omdat er minder energie, chemie en verf wordt gebruikt.

Duurzaamheid is dus voor Arnouts altijd de basis geweest van zijn bedrijfsvoering. Het aansluiten op het label Duurzaam Repareren bijna vanzelfsprekend. Arnouts: “Het label Duurzaam Repareren past bij ons omdat het ambitieus is en echt wat wil bereiken op gebied van duurzaamheid. Maar ook speelt het voor ons mee dat wij zien dat steeds meer opdrachtgevers zich bij het label aansluiten en sommige opdrachtgevers het inmiddels al eisen”.

Harry Filon van de VZW: ”Wij zijn blij met bedrijven als Smart Car Repair. Deze bedrijven hebben een gidsfunctie om de automotive naar een hoger duurzaamheidsniveau te brengen. Zij geven het goede voorbeeld waarbij ook wordt aangetoond dat kostenbesparing en duurzaamheid uitstekend samengaan.